DOLAR 30,2629 0.07%
EURO 33,0297 0.43%
ALTIN 1.958,570,20
BITCOIN 12055290,92%
İstanbul

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Turist, tatile çıktığı kız arkadaşına dehşeti yaşattı

Turist, tatile çıktığı kız arkadaşına dehşeti yaşattı

Turist, tatile çıktığı kız arkadaşına dehşeti yaşattı - Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen Polonya uyruklu bir turistin, kız arkadaşına cinsel istismarda bulunduktan sonra balkondan aşağı attığı iddia edildi. Ağır yaralanan kadının beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenilirken, Polonyalı turist ise tutuklandı.

ABONE OL
July 14, 2022 17:00
Turist, tatile çıktığı kız arkadaşına dehşeti yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’ne meydana geldi. 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Polonyalı M.M. bir hafta önce M.W. isimli 22 yaşındaki kız arkadaşı ile birlikte tatil için Bodrum’a geldi.Birlikte alkol aldığı M.W.’yi darp ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen M.M. daha sonra çıkan kavganın ardından arkadaşını balkondan aşağı ittiği öne sürüldü.BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİSeslerin üzerine otel görevlilerinin çağırdığı ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan Polonyalı genç turist kadının yapılan muayenesinde başından ağır yaralandığı, cinsel organında ise yaralar olduğu ve yapılan  tüm müdahalelere rağmen yoğun bakım ünitesinde beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.TUTUKLANDIOlaydan sonra polisler tarafından gözaltına alınan M.M. çıkarıldığı adliyede cinsel saldırı ve kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.