DOLAR 30,2614 0.08%
EURO 33,0044 0.32%
ALTIN 1.961,380,31
BITCOIN 1203994-0,05%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

13:21

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Terör örgütünden hain saldırı: 2 korucu şehit oldu

Terör örgütünden hain saldırı: 2 korucu şehit oldu

Terör örgütünden hain saldırı: 2 korucu şehit oldu - Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu 2 güvenlik korucusu şehit düştü.

ABONE OL
July 1, 2022 22:00
Terör örgütünden hain saldırı: 2 korucu şehit oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkari Valiliğinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan güvenlik korucuları Kemal Alim ve Hüseyin Sarı’ya Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu çerçevesinde bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan güvenlik korucuları Kemal Alim ve Hüseyin Sarı otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesine sevk edildi.Burada yapılan otopsiden sonra şehitlerin naaşı akşam saatlerinde Çukurca ilçe merkezine getirilerek Emir Şaban Camii’nde cenaze namazı kılındı. Yakınları tarafından ağıtlarla ve dualarla uğurlayan şehitlerin cenazesi defnedilmek üzere Çığlı ve Akkaya köylerine uğurlandı.Düzenlenen cenaze törenine Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, askeri erkan, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.