DOLAR 30,2617 0.07%
EURO 33,0265 0.42%
ALTIN 1.959,640,22
BITCOIN 12081970,47%
İstanbul

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tandırda cesedi bulunan 5 yaşındaki Eymen’in annesi hakkında rapor hazırlandı
  • Haberin Adresi
  • Gundem
  • Tandırda cesedi bulunan 5 yaşındaki Eymen’in annesi hakkında rapor hazırlandı

Tandırda cesedi bulunan 5 yaşındaki Eymen’in annesi hakkında rapor hazırlandı

Tandırda cesedi bulunan 5 yaşındaki Eymen’in annesi hakkında rapor hazırlandı - İzmir'de 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın tandırda ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu sanıklardan anne Mine Durak için Adli Tıp tarafından beklenen rapor geldi.

ABONE OL
July 8, 2022 08:00
Tandırda cesedi bulunan 5 yaşındaki Eymen’in annesi hakkında rapor hazırlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, eşi vefat eden Mine Durak’ın, oğluna iyi bakmadığı ve şiddet uyguladığı ihbarı üzerine, 2019 yılının Eylül ayında inceleme başlattı. Polis, uzun süre eve gelmeyen Mine Durak’ı yakınlarının yanında buldu. Küçük Eymen’e ise ulaşamadı.ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLIYDIPolise çelişkili ifade veren Durak, oğlunun erkek arkadaşı tarafından dövülerek öldürüldüğünü öne sürdü. Durak’ın gösterdiği yerde arama yapan polis, ağzı tuğlayla kapatılmış tandır çukurundaki poşette, Eymen’in elleri ve ayakları bağlı cansız bedenini buldu.Eymen’in cesedi, otopsi ve DNA testi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis ekipleri, Mine Durak ile sevgilisi Serkan Elçetin ve onun erkek kardeşi E.E.’yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Durak ve Elçetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçen yıl 9 Temmuz’da görülen davanın karar duruşmasında sanıklardan Mine Durak’a ‘nitelikli kasten öldürme’ ve ‘eziyet’ suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu ve 7 yıl hapis, Serkan Elçetin’e de aynı suçlardan ağırlaştırılmış ömür boyu ve 6 yıl hapis cezası verildi.Sanık avukatları cezayı fazla, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ve

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.