DOLAR 30,2606 0.07%
EURO 33,0114 0.39%
ALTIN 1.961,330,30
BITCOIN 12099960,93%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da dehşet! Annesini ve iki kardeşini öldürdü

İstanbul’da dehşet! Annesini ve iki kardeşini öldürdü

İstanbul’da dehşet! Annesini ve iki kardeşini öldürdü - Esenyurt’ta evde tartıştığı annesiyle birlikte kız ve erkek kardeşini tabanca ile öldüren şahıs kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Annesini ve kardeşlerini öldüren şahıs hastaneye kaldırılırken, polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

ABONE OL
July 5, 2022 18:00
İstanbul’da dehşet! Annesini ve iki kardeşini öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, saat 17.45 sıralarında Esenyurt Pınar Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Ömer Orak ile kardeşleri Esra Orak ve Yasin Orak arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmaya dönen kavgayı ayırmak için evdeki anneleri Nuray Orak araya girmeye çalıştı.ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİBu sırada Ömer Orak, yanında bulunan tabanca ile annesi Nuray Orak ile birlikte kardeşleri Esra ve Yasin Orak’a ateş etti. Anne ve iki kardeşi olay yerinde hayatını kaybeden Ömer Orak ise kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine aralarında özel harekat ekiplerinin bulunduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.ANNE VE 2 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİOlay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alıp vatandaşları uzaklaştırırken, anne ve iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, intihar girişiminde bulunan Ömer Orak’ı ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. İHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.