DOLAR 30,2631 0.08%
EURO 33,0228 0.41%
ALTIN 1.960,810,28
BITCOIN 12094050,81%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan’ın ‘her yeri ekin’ sözüne güvenen çiftçilere ceza yağdı!
  • Haberin Adresi
  • Gundem
  • Erdoğan’ın ‘her yeri ekin’ sözüne güvenen çiftçilere ceza yağdı!

Erdoğan’ın ‘her yeri ekin’ sözüne güvenen çiftçilere ceza yağdı!

Erdoğan’ın ‘her yeri ekin’ sözüne güvenen çiftçilere ceza yağdı! - Eskişehir’in Çifteler ilçesinde çiftçilere mera alanlarına ekim yaptıkları gerekçesiyle yüzbinlerce liralık para cezası kesildi. Ceza kesilenlerden Abdullah Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz yıllarda kurmaylarına ‘kendi evinizin önünü bile ekin, boş yer kalmasın’ talimatını hatırlatarak, “60 yaşındayım 120 yıl önceden benim babamın, dedemin ektiği yerler için şimdi mera vasfı diye ceza kestiler. Bu cezaların iptalini istiyoruz' dedi.

ABONE OL
July 4, 2022 13:00
Erdoğan’ın ‘her yeri ekin’ sözüne güvenen çiftçilere ceza yağdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir Çifteler ilçesinde yüzden fazla çiftçiye, İl Tarım Müdürlüğü, mera alanlarına ekim yaptıkları gerekçesiyle 40 bin lira ile 170 bin lira arasında değişen yüksek para cezaları gönderdi.ÇİFTÇİYE ‘NİYE EKTİN’ CEZASI: 170 BİN LİRA!Eskişehir’in Çifteler ilçesine bağılı Doğanay, Ortaköy, Yenidoğan ve Alikan köylerinde yüzden fazla çiftçiye İl Tarım Müdürlüğü tarafından 40 bin ile 170 bin lira arasında değişen miktarlarda para cezası gönderilmesi tepkilere neden oldu. Cezaların mera alanlarına ekim gerekçesiyle kesildiği belirtilirken, yıllardır ekim yapmayan ya da on yılardır ailesinden kalan alanlara ekim yapan çiftçilere de ceza gönderilmesi şaşkınlık yarattı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer bölgeye giderek cezaların affedimesi için seslerini duyurmaya çalışan çiftçileri dinledi.“CEZALARIN İPTALİNİ İSTİYORUZ”Doğanay Mahallesi sakinlerinden Abdullah Öztürk, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.