DOLAR 30,2344 0.09%
EURO 33,0213 0.38%
ALTIN 1.956,44-0,63
BITCOIN 12019571,31%
İstanbul

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Basına hakaret eden AKP’li başkan, gazetecilerin bayramını kutladı

Basına hakaret eden AKP’li başkan, gazetecilerin bayramını kutladı

Basına hakaret eden AKP’li başkan, gazetecilerin bayramını kutladı - Elazığ Belediye Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlandı. AKP’li başkan Şerifoğulları, haziran ayı meclis toplantısı görüşmelerinde bağımsız medyayı hedef göstererek 'Halk TV, Cumhuriyet, SÖZCÜ gibi basın diye adlandıramayacağım basın ekibine koz vermeme adına nezaketen bir uyarı. Biz açık aleni bir şekilde söylüyoruz, iftiracılara, yalancılara, sahtekarlara bunları söylüyoruz sesimizi yükseltiyoruz” demişti.

ABONE OL
July 23, 2022 17:00
Basına hakaret eden AKP’li başkan, gazetecilerin bayramını kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda bakanların TOKİ konutlarını ziyaret etmek amaçlı kentte yapmış olduğu ziyarette depremzedelerin evlerinin küçük olmasından dolayı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na tepki göstermesine karşılık depremzede kadına “Senin duşa kabinin mi vardı önceki evinde?” diye soru soran ve tepki alması sonrasında bağımsız medya kuruluşlarını hedef gösteren Şerifoğulları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.AKP’Lİ BAŞKAN, BAĞIMSIZ MEDYAYI HEDEF GÖSTERMİŞTİElazığ Belediyesi haziran ayı meclis toplantısında bağımsız medya kuruluşlarına hakaret eden ve hedef gösteren

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.